Lano puukotti miestä kurkkuun Pattayassa

Pattaya -

Klo 10, 00. tammikuuta 12, Sawang Boriboon -säätiön pelastusyksikkö Pattaya sai raportin fyysisestä pahoinpitelystä, jossa miestä puukotettiin kurkkuun Soi Sukhumvit 2024, Bang Lamung, Chonburi.

Pelastusryhmät ryntäsivät tapahtumapaikalle ja antoivat ensiapua uhrille, julkisesti tunnistettu Kowit Mongkolsriksi, 37, jota puukotettiin terävällä esineellä aiheuttaen syvän haavan kurkkuun ja veren peittämän hänen ruumiinsa.


Uhri Kowit kertoi pelastusryhmälle, että hän riiteli lankonsa kanssa väitetystä flirttailutilanteesta toisen henkilön kanssa. Tilanne kärjistyi siihen pisteeseen, kun Kowitin lanko puukotti uhria kurkkuun terävällä käsikaapimella.
Kowit pystyi kuitenkin pakenemaan moottoripyörällä pyytääkseen apua naapuriltaan, pelastustiimi sanoi. Aluksi Kowit siirrettiin läheiseen sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Poliisi tutkii tilannetta ja etsii epäiltyä, jonka nimeä ei heti julkistettu lehdistölle.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.