Pattaya sijoittui maailmanlaajuisesti seitsemänneksi Top Emerging Destinations -luettelossa vuonna 7

Pattaya -

Pattayan rannikkokaupunki Thaimaassa on tehnyt loiston matkailuelämässä ja ansainnut seitsemänneksi TripAdvisorin arvostetussa "Top Emerging Destinations" -listauksessa maailmanlaajuisesti.

12. tammikuuta 2024 julkistettu sijoitus perustuu miljooniin TripAdvisor-yhteisön kuluneen vuoden aikana lähettämiin arvosteluihin ja arvioihin. TripAdvisor toteaa tiedotteessaan, että alle 1 % alustan kahdeksasta miljoonasta listatusta paikasta on saanut himoidun Travellers' Choice Award -palkinnon, joten "Top Emerging Destination" -nimitys on todellinen osoitus Pattayan erinomaisuudesta matkailualalla.

Listan mukaan Pattaya on 7. sija maailmanlaajuisesti 25 nousevan kohteen joukossa.

"Pattayan kaupungissa vieraileminen on erinomainen tapa tutustua Thaimaanlahden kauniisiin rantoihin", TripAdvisor sanoo tiedotteessa. ”Jomtien Beach, jossa on rentouttava tunnelma, sopii erityisen hyvin perheretkille ja on suosittu paikka vesiurheiluun ja merenrantahierontaan. Wat Khao Phra Batin suuri Buddha-patsas toimii myös kaupungin vartijana. Samaan aikaan Totuuden pyhäkön muinainen loisto osoittaa kunnioitusta buddhalaista ja hindulaista taidetta ja arkkitehtuuria kohtaan. Iltaisin lukuisat baarit ja tanssiklubit tarjoavat erilaisia ​​viihdevaihtoehtoja aikuisille.

Seuraavassa on katsaus 10 suosituimpiin matkakohteisiin TripAdvisorin mukaan:

  1. Tokyo, Japani
  2. Soul, Etelä-Korea
  3. Halong Bay, Vietnam
  4. Palawan, Filippiinit
  5. Sa Pa, Vietnam
  6. Bogota, Kolumbia
  7. Pattaya, Thaimaa
  8. Alajuela, Costa Rica
  9. Phnom Penh, Kambodža
  10. Kuala Lumpur, Malesia

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.