Pattaya ryhtyy ripeisiin toimiin: ylitystien kylttejä oikaistu sen jälkeen, kun raporttien mukaan turistit osuivat päätään alhaalla roikkuviin kylteihin

Pattaya -

11. tammikuuta 2024 Pattayan paikallinen media sai valituksia paikallisilta, että monet ulkomaalaiset turistit löivät päänsä suojatiekylteillä Pattayan Jomtienin alueella.

Paikalliset kertoivat, että monet turistit löivät päänsä suojatiekylteillä, koska ne oli asetettu liian alas, mikä aiheutti toistuvia tapauksia.
Tammikuun 12. päivänä asiaankuuluvat virastot tarkastivat alueen Jomtien Second Roadilla ja Hanuman Jomtienin risteyksessä ja sääsivät risteyskyltit pään tason yläpuolelle.
Paikalliset kiittivät Pattayan viranomaisten nopeaa vastausta pyyntöön, koska se estäisi tulevaisuuden haitat kylttien ohi kävellessä.

TPN Media huomauttaa, että jotkut kommentit verkossa kuitenkin sanoivat, että ihmisten ei pitäisi keskittyä matkapuhelimiinsa tai muuten häiritä kävellessä, jolloin he eivät kävelisi mahdollisiin esteisiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.