Khao Kheow Open Zoo Pattayan lähellä toivottaa tervetulleeksi kaksi uutta pingviinipoikaa kansallisena lastenpäivänä

Pattaya -

Khao Kheow Open Zoo Chonburissa on toivottanut tervetulleeksi kaksi uutta jäsentä pingviiniperheeseensä: kaksi suloista Humboldt-rodun pingviinipoikasta. 5 kuoriutuneiden poikasten vointi on tällä hetkellä hyvä.

Eläintarhan johtaja Narongwit Chodchoi ilmoitti ihastuttavat uutiset 12. tammikuuta 2024. Hän kertoi, että vastasyntyneillä poikasilla on aluksi pörröiset harmaamustat höyhenet, jotka muuttuvat vähitellen klassiseksi mustavalkoisen pingviinin höyhenpuvuksi kasvaessaan. Heidän sukupuolensa on vielä selvittämättä, koska se vaatii verikokeita, kun he ovat noin vuoden ikäisiä. Tämä johtuu siitä, että pingviineistä puuttuu ulkoisia piirteitä, jotka paljastaisivat heidän sukupuolensa, Narongwit sanoi.

Tämä onnistunut kasvatustyö nostaa Humboldt-pingviinien kokonaismäärän Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa 50:een. Eläintarha tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden nauttia pingviinien ihastuttavista kahlailuista ja tempuista joka päivä.

Huomenna 13. tammikuuta viettävän kansallisen lastenpäivän kunniaksi Khao Kheow Open Zoo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn alle 12-vuotiaille tai alle 135 senttimetrin pituisille lapsille. Päivä on täynnä jännittäviä aktiviteetteja, jotka on suunniteltu viihdyttämään ja kouluttamaan nuoria mieliä.

Lahjakkaat lapset esittelevät laulu-, tanssi- ja musiikkitaitojaan, kun taas suosittu nuori taiteilija "Nong Phueng Wan" esiintyy erityisellä näyttämöllä Elävien eläinmaskottien paraati, kiehtovia käärmeesityksiä ja pelikopit houkuttelevilla palkinnoilla lupaavat. hauskan ja naurun päivä.

Niille, jotka etsivät enemmän koulutuskokemusta, Khao Kheow Open Zoo järjestää informatiivisia istuntoja villieläimistä, jolloin lapset voivat oppia luonnosta ja luonnonsuojelun tärkeydestä. Lisäksi eläintarha rohkaisee verkkolahjoituksia villieläinten suojelutoimiin heidän kauttaan Facebookin fanisivu.

Lisätietoja kansallisista lastenpäivän juhlista ja Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan tapahtumista saat ottamalla yhteyttä numeroon 038-318444.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.