Chonburi-mies, jolla oli mielisairaus, pidätettiin autoilkivallan ja poliisin väliintulon jälkeen

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Thaimaalainen mies, jolla oli merkkejä mielenterveyssairaudesta, otettiin kiinni Ban Buengin kunnassa keskiviikkona sen jälkeen, kun hän oli vandalisoinut autoja ja joutunut kireään yhteenottoon poliisin kanssa.

Tapaus, joka alkoi siitä, että epäilty (nimi salattu hänen psykiatrisen tilansa vuoksi), rikkoi auton ikkunoita lähellä koulua, sai viranomaiset ryhtymään koordinoituihin toimiin, joihin osallistuivat Ban Buengin poliisi ja Chonburin erikoisoperaatioyksikkö.

Paikalle saapuneet viranomaiset löysivät epäillyn veitsen käyttävän asunnostaan. Neuvottelut hänen antautumisestaan ​​venyivät useita tunteja ja olivat lopussa turhia. Lopulta poliisi murtautui ulko-oven sisään ja syytti epäiltyä takaapäin.

Hänen talossaan tehdyssä etsinnässä löydettiin kaksi veistä ja viidakkoveitsi. Epäilty osoitti etsinnöissä arvaamatonta käyttäytymistä, kun hän kyseenalaisti poliisien aitouden ja perusteli auton ikkunoiden ilkivaltaa itsepuolustukseksi havaittua uhkaa vastaan.

Kiinnioton jälkeen epäilty vietiin Ban Buengin poliisiasemalle rauhoittumaan. Myöhemmin hänen omaisiinsa otettiin yhteyttä hänen siirtonsa järjestämiseksi psykiatrista arviointia ja hoitoa varten paikalliseen sairaalaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.