Suuret huumehyökkäysverkkojen epäillyt ja suuret huumevarastot Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Ban Buengin poliisiaseman lainvalvontaviranomaiset soluttautuivat onnistuneesti väitettyyn huumevarastoon Chonburissa Ban Buengin piiri tammikuun 10. päivänä.

Ratsia, joka suoritettiin taloon Moo 1:ssä, Nong Phai Kaeon osa-alueella, johti kahden epäillyn kiinniottamiseen ja huomattavan laittoman huumausainemäärän takavarikointiin.

35-vuotias Veerawat (sukunimi ei julkistettu) ja hänen tyttöystävänsä, 23-vuotias Narisara (sukunimi ei julkistettu), otettiin kiinni ratsian aikana. Myöhempi virtsakoe vahvisti molempien thaimaalaisten olevan huumausaineiden vaikutuksen alaisia, poliisi sanoi.

Viranomaiset löysivät asunnosta huomattavan määrän huumeita, mukaan lukien 8,364 60 metamfetamiinipilleriä, 160 grammaa kidemetaania ja XNUMX ekstaasipilleriä. Molemmat epäillyt vietiin Ban Buengin poliisiasemalle syytteeseen huumausaineiden hallussapidosta ja levittämisestä.

Veerawatin rikoshistoria paljasti myös, että hän oli aiemmin vangittu vastaavista huumerikoksista. Kuulustelun aikana hän yritti perustella paluutaan huumekauppaan väittämällä, että hän tarvitsi rahaa sairaan äitinsä hoitamiseen. Ban Buengin poliisi ei kuitenkaan järkyttynyt hänen selityksestään ja sitoutui saattamaan molemmat epäillyt vastuuseen väitetyistä rikoksistaan.

Epäillyt ovat tällä hetkellä pidätettyinä Ban Buengin poliisiasemalla.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.