Pattayan viranomaiset johtavat rannikon puhdistusta Cape Bali Haissa

KUVA: ข่าวเมืองชล

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset aloittivat keskiviikkona siivousoperaation Cape Bali Hain rannikolla torjuakseen merkittävää meriroskien kerääntymistä.

Tammikuun 10. päivän aloitetta johti apulaispormestari Manoch Nongyai, ja siihen liittyi luonnonvara- ja ympäristövirasto ja heidän omistautunut henkilökuntansa.

Aamunkoitolla alkaneessa operaatiossa paljastui huolestuttava määrä meriroskia, kuten muovipulloja ja -pusseja, paperijätteitä, vaahtomuovilaatikoita ja kalastusvälineiden jäänteitä. Tämä jäte oli pilannut Cape Bali Hain maalauksellisen maiseman, mutta virkamiehet työskentelivät ahkerasti yhdessä poistaakseen roskat palauttaakseen alueen luonnon kauneuden.

Apulaispormestari Manoch kiitti luonnonvara- ja ympäristöviraston ripeää toimintaa henkilöstön mobilisoinnissa siivoukseen. Hän myönsi ongelman kausiluonteisuuden ja korosti meriroskien taipumusta kerääntyä tälle tietylle rannikolle eri vuodenaikoina.

Koska alue on suosittu matkailukohteena, aloitteella pyrittiin parantamaan sen visuaalista vetovoimaa matkailijoiden tarpeisiin. "Tavoitteemme on esitellä koskematon luonnonympäristö Pattayassa tämän kauden aikana vieraileville turisteille", Manoch sanoi.

KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.