Pattaya City toivottaa tervetulleeksi Chinese Square Dance -voittajat kulttuurivaihtoon

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset toivottivat tiistaina lämpimästi tervetulleeksi ryhmän kiinalaisia ​​neliötanssin mestareita edistämään matkailua ja rakentamaan iäkkäiden kiinalaisten matkailijoiden luottamusta.

Mr. Siwat Boongerd, Pattayan varapääsihteeri, toivotti tervetulleeksi neliötanssikilpailun voittajat Kiinasta seremoniassa, joka pidettiin Pattaya Beachillä 9. tammikuuta.

Tämän yhteistyön, joka edustaa strategista kumppanuutta Pattaya Cityn ja Sichuan TV:n välillä, tavoitteena oli edistää Pattayan matkailua Kiinan vanhuksille. Ohjelmassa 20 kiinalaisen neliötanssin mestarin ryhmä, Sichuan TV:n Wu Wu Sheng Feng -ohjelman voittaja, lähti viikon mittaiselle matkalle 6.-11 Thaimaassa.

Heidän matkasuunnitelmansa sisälsi vierailut erilaisiin turistinähtävyyksiin Bangkok-Pattaya-reitin varrella, mikä huipentui kulttuurivaihtoesityksiin paikallisten eläkeläisten kanssa Pattayan rannalla. Sydäntä lämmittävän tapahtuman tallensi Sichuan TV lähetettäväksi suosituissa ohjelmissa, kuten "Pleasant Trip" ja "News Live Program", ja sitä vahvistivat edelleen verkkoympäristöt, kuten Douyin, Bilili ja WeChat VDO. Tapahtuman odotetaan houkuttelevan yli 15 miljoonaa katsojaa.

Sen lisäksi, että tällä aloitteella edistettiin Pattayan matkailun vetovoimaa kiinalaisille yleisöille, tämän aloitteen tarkoituksena oli myös herättää luottamusta iäkkäisiin kiinalaisiin matkailijoihin, jotka harkitsevat matkaa Pattayaan. Tämä yli 60-vuotias väestö edustaa tärkeitä markkinoita ja sopii täydellisesti Thaimaan hallituksen politiikkaan kiinalaisten turistien viisumivapaudesta.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.