Poika pidätettiin isän ja sisaren murhasta, joka löydettiin vedenalaisen teräslaatikoista Sakon Nakhonissa

Sakon Nakhon

Poliisi Sakon Nakhonin Phang Khonin alueella löysi lammikosta kaksi suurta teräslaatikkoa, joissa kummassakin oli eloton ruumis, tiistaina 9. tammikuuta.

Ruumiin tunnistettiin olevan Prayat Detphummee, 66, ja hänen 33-vuotias tyttärensä Piangpen.

Uhrien ruumiit löydettiin kätkettyinä lukittuihin teräslaatikoihin, jotka oli upotettu lammen alle. Synkkä paljastus tuli sen jälkeen, kun huolestuneet Ban Sang Khuin asukkaat ilmoittivat kahden suuren teräslaatikon äkillisestä katoamisesta, jotka oli aiemmin nähty lammen vieressä.

Vihjeeseen vastanneet viranomaiset löysivät upouudet laatikot veden alla noin yhden aikaan tiistaiaamuna. Säiliöt kiinnitettiin teräsketjuilla, ja niiden avaamisen jälkeen jokaisessa paljastui eloton ruumis.

Paikalla poliisi otti kiinni 35-vuotiaan miehen, joka oli vain Waroot. Hänen kerrotaan käyttäytyneen epäsäännöllisesti, huutaen ja puhuen epäjohdonmukaisesti. Lisätutkimukset paljastivat, että Waroot on Prayatin poika ja Piangpenin vanhempi veli.

Thaimaan median mukaan perhe oli kotoisin Sawang Daen Dinin alueelta. Epäilty Waroot oli ostanut kaksi suurta teräslaatikkoa paikalliselta metallityöntekijältä 25 hintaan 2023 12,000 bahtia. Hän väitti myyjälle aikovansa käyttää kontteja kalastusvälineiden säilytykseen.

Lehdistön ajan Warootilla on todettu olevan downin syndrooma. Alkukuulustelut osoittivat, että ennen tapahtumaa hän riiteli isänsä kanssa. Tämä sai hänet kuulemma houkuttelemaan isänsä ja nuoremman sisarensa sisään teräslaatikoihin. Myöhemmin hän sulki ja varmisti laatikot ketjuilla ennen kuin työnsi ne veteen.

Epäillyn motiivien tutkinta jatkuu, ja poliisi jatkaa hänen mielentilansa kuulustelua ja arviointia.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.