Transsukupuolinen kultaryöstö pidätettiin Songkhlassa

KUVA: Khaosod

Songkhla -

Transsukupuolinen henkilö pidätettiin Songkhlassa torstaina ryöstettyään tavaratalon kultakaupan Sadaon alueella.

Ryöstö tapahtui 4. tammikuuta 2024 Yaowarat Krungthep -kultaliikkeessä Lotus-tavaratalossa. Epäilty, joka myöhemmin tunnistettiin transsukupuoliseksi naiseksi nimeltä Preecha Samankhoon, 20, marssi röyhkeästi kauppaan, uhkasi työntekijöitä veitsellä ja teki kahdeksan kultaista kaulakorua.

Ryöstö kesti yhteensä alle minuutin. Naamioitu Preecha ajoi sitten pois tavaratalosta Honda GPX Drone -moottoripyörällä, jolla oli punainen rekisterikilpi. Varastettujen kultakaulakorujen yhteisarvo oli yli 800,000 XNUMX bahtia.

Sadaon poliisiaseman tutkintapäällikön, everstiluutnantti Pichai Khunthongkaew'n mukaan epäilty teki rikoksen yksin. Kolme liikkeen työntekijää, kaikki naiset, eivät loukkaantuneet epäillystä, mutta he järkyttyivät tapahtumasta näkyvästi.

Poliisi aloitti epäillyn etsinnät välittömästi kuultuaan työntekijöitä. Noin puoli tuntia yli puolenyön tammikuun 5. päivänä he pidättivät Preechan tuntemattomassa asunnossa Niphat Uthit 2 Roadilla Hat Yaissa. Häneltä takavarikoitiin kahdeksan varastettua kultakaulakorua ja veitsi, jota hän käytti tapahtumassa. Tavarat oli piilotettu tyynyn alle.

Kuulustelussa Preecha myönsi, että rikoksen motiivi oli hänen rahantarpeensa aseen ostamiseen. Hänen tarkoituksenaan oli käyttää tuliasetta kostaakseen entiselle työntekijälleen ja entiselle poikaystävälleen, jonka väitettiin pettäneen häneltä huomattavan rahasumman.

Preecha paljasti myös vuokranneensa moottoripyörän Sadaon alueelta pakoajoneuvona. Tapahtuman jälkeen hän hylkäsi moottoripyörän tietäen, että siinä oli GPS-seurantalaite, ennen kuin palkkasi lava-auton viemään hänet asuntoon. Siitä huolimatta poliisi onnistui silti nopeasti jäljittämään hänet.

Epäilty vietiin Sadaon poliisiasemalle oikeudenkäyntiin.

KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.