Kippiauto aiheutti kävelysillan romahtamisen Ang Thongissa

KUVA: Thaipost

Ang Thong -

Kippiauto aiheutti koko kävelysillan romahtamisen Ang Thongin maakunnassa sunnuntaina, kun sen vahingossa ylös noussut ruumis törmäsi rakenteeseen.

Onnettomuus tapahtui 7. tammikuuta 2024 valtatiellä 32 Mueangin piirin Chairin osa-alueella. Vaikka henkilövahinkoja ei raportoitu, romahtanut silta esti päävaltatien, joka tunnetaan myös nimellä Asian Highway, Pohjois-Thaimaalle, mikä pakotti viranomaiset ohjaamaan liikennettä.

Tietojen mukaan törmäyksessä oli kippiauto, joka törmäsi jalankulkusillalle, jolloin se putosi alla olevalle tielle ja sulki kaikki neljä liikennekaistaa. Sillan tukoksen vuoksi pohjoiseen suuntautuva liikenne ohjattiin vaihtoehtoisille reiteille, kun taas hylyn poistamiseen käytettiin liikkuvia nostureita.

Onnettomuuteen osallistunut 55-vuotias kuorma-auton kuljettaja Adirek Chuenphon jakoi tilinsä Ang Thongin viranomaisille. Hän selitti, että purettuaan rakennusmateriaalia Bang Pa-inin alueella Ayutthayan maakunnassa hän oli matkalla takaisin toimistoonsa Nakhon Sawanin maakunnassa.

Ajon aikana herra Adirek kuuli yhtäkkiä kovaa ääntä ja tunsi tärähdyksen. Tämä johtui hänen mukaansa odottamattomasta ja tahattomasta perävaunun nostamisesta, mikä johti törmäykseen jalankulkusillan yläpuolella. Viranomaiset tutkivat edelleen, miksi kuorma-auton runko yhtäkkiä nousi lehdistön aikaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.