Pattayalainen mies hyökkää pelastusvapaaehtoisen kimppuun naisen kanssa käydyn kiistan jälkeen

KUVA: เก็บข่าวพัทยา

Pattaya -

Thaimaalainen mies hyökkäsi vapaaehtoisen pelastustyöntekijän kimppuun Pattayalla kiistan jälkeen thaimaalaisen naisen kanssa.

Pattayan pelastustyöntekijät vastasivat ilmoitukseen ammuskelusta 7-Eleven-lähikaupan lähellä lähellä rautatietä myöhään lauantai-iltana 6. tammikuuta. Saapuessaan he löysivät tuntemattoman 50-vuotiaan thaimaalaisen miehen, joka oli vahvasti päihtynyt ja jonka päätä liotti verta. Vaikka alustavien tietojen mukaan miestä ammuttiin, pelastustyöntekijät paljastivat lähempää tarkastelua, että häntä oli sen sijaan juuri lyöty kovalla esineellä.

Vammoistaan ​​ja pelastajien auttamisyrityksistä huolimatta mies muuttui aggressiiviseksi ja hyökkäsi yhtäkkiä yhden pelastustyöntekijän kimppuun lyömällä häntä kasvoihin. Meteli herätti enemmän huomiota, ja tapaukseen osallistunut nainen astui esiin.

Tuntemattoman naisen mukaan hän oli vuokrannut miehelle huoneen ja auttanut miestä työnhaussa. Tänä nimenomaisena iltana hän kieltäytyi hänen kutsustaan ​​liittyä hänen kanssaan juomaan vedoten tarpeeseen hoitaa iäkästä äitiään. Tyytymätön hänen kieltäytymiseensa, mies käytti suullisesti ja fyysisesti väkivaltaa ja väitti omistavansa hänet.

Nainen puolusti itseään lyömällä häntä kepillä päähän ja pyysi häntä poistumaan. Hänen kerrotaan edelleen häiritsevän häntä, mikä sai katsojat kutsumaan apua. Lopulta Pattayan poliisi saapui paikalle ja pidätti miehen saatuaan lausunnot häneltä, naiselta ja loukkaantuneelta vapaaehtoiselta.

Nainen kertoi haluavansa vain auttaa miestä tarjoamalla suojaa ja apua. Hänen aggressiivinen käytöksensä sai hänet puolustamaan itseään voimalla. Poliisi tutkii tapausta tarkemmin.

KUVA: เก็บข่าวพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.