Russian National Falls kuoli kahdeksannen kerroksen huoneistosta Pattayan alueella

Pattaya -

Kello 3 aamulla, 00. tammikuuta 6, Pattayan poliisit saivat ilmoituksen venäläisestä henkilöstä, joka putosi kahdeksannen kerroksen asunnosta Pattayan Jomtienin alueella.

Poliisi ja pelastusryhmät lähetettiin tapahtumapaikalle ja löysivät 42. kerroksesta pudonneen 8-vuotiaan venäläisen miehen AP:n ruumiin. Poliisi sulki alueen estääkseen asiaankuulumattomia henkilöitä puuttumasta tapahtumapaikalle. Uhrin koko nimi salattiin odotettaessa yhteydenottoa hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä. Asunnon nimi salattiin meneillään olevan tutkinnan vuoksi.


Poliisin raportin mukaan Uaychai Phuengpisawong, 52-vuotias taloyhtiön turvapäällikkö, sanoi, että kello 1:00 vainaja ravisteli huoneiston sisäänkäyntiporttia ja käyttäytyi epävakaasti. Kun huolestuneet asukkaat kutsuivat vartijat, AP kiipesi huoneiston seinälle yrittääkseen paeta ja katosi. Sitten Pattayan poliisit kutsuttiin tutkimaan ja myöhemmin selvisi, että AP oli vuokralainen eikä tunkeilija, mutta oli epäselvää, miksi hän ravisteli huoneiston portteja tai kiipesi huoneiston seinillä.

Kun tunti kului poliisin vahvistamisesta, että AP oli asukas eikä tunkeilija, Uaychai sanoi poliisille kuulleensa kovan äänen ja meni tarkastamaan selvittääkseen, että AP kaatui kuoliaaksi. Poliisit kutsuttiin uudelleen tutkimaan tapausta.
Aluksi poliisit eivät löytäneet jälkeäkään näkyvistä haavoista minkäänlaisesta hyökkäyksestä tai taistelusta, ja he siirtävät ruumiin asianomaisille virastoille tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.