Suuri tienpäällysteen halkeilu ja uppoaminen Bangkokissa ruuhka-aikaan aiheuttaa päänsärkyä

Bangkok-

FM4 Trafficpro ilmoitti 15. tammikuuta 5 kello 2024, että tie Kanchanaphisekilla, joka lähtee Rama 91:sta, Bang Khun Thianista, Bangkokista, oli painunut 2 senttimetriä ja 60 metriä leveäksi, mikä aiheutti yli 50 kilometrin pituisen raskaan liikenteen takaiskun.

Tha Khamin liikennepoliisi sulki kaksi kolmesta kaistasta estääkseen lisäongelmat ja onnettomuuden, mikä aiheutti 19 kilometrin kumulatiivisen ruuhkan ruuhka-aikoina.


Thonburi Highwayn apulaisjohtaja Sonthaya Srinuan paljasti julkisesti, että aiemmin Thaimaan Metropolitan Waterworks Authorityn (MWA) viranomaiset olivat pyytäneet vesiputkiprojektin rakentamista 25 metriä maan alle.

Tapahtumapaikalla syyksi kerrottiin se, että tien alla kairausprosesseissa oli ongelmia, jotka saivat kuivatustunnelin maaperän vajoamaan ja valumaan ulos, sanoi Sonthaya.

Aluksi MWA:n virkamiehet turvasivat alueen ja estivät vajoamisen lisäämisen ja jatkoivat tienpinnan kunnossapitoa ja liikenneruuhkan lieventämistä ruuhka-aikoina.

Lehdistöstä lähtien vajoaminen oli tiettävästi keskeytetty ja asiaankuuluvat virastot nopeuttaisivat prosessia, mutta täydellinen kunnossapitoprosessi oli määrä määrittää tulevaisuudessa. Ei ollut välitöntä pelkoa suurten vajoamien muodostumisesta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.