Osa Jomtien Beach Roadista tulee yksisuuntaiseksi maaliskuun alussa rakennusprojektin aikana

Pattaya -

Suurin osa Jomtien Beach Roadista muuttuu väliaikaisesti yksisuuntaiseksi kaduksi tämän vuoden maaliskuun alusta alkaen maisemanparannusprojektin helpottamiseksi.

Yksisuuntainen suunnitelma julistettiin eilen 4. tammikuuta Pattayan kaupungin viranomaisten kokouksessa.

Apulaispormestari Kritsana Bunsawatin johtamana viranomaiset päättivät kääntää Jomtien Beach Roadin yhteen suuntaan Pattayan poliisiaseman Khong Dong Tan -toimistosta Chaiyaphruekin palvelukeskukseen Jomtien Beachillä.

Muutoksen tarkoituksena on helpottaa maanalaisten putkien asennusta, rakenteiden ja laitosten siirtoa sekä uuden viemärijärjestelmän rakentamista.

Rakennusprojekti alkaa maaliskuun alussa 2024 ja se jakautuu neljään vaiheeseen, jotka ulottuvat SCB-pankista Pattayan poliisiaseman Khong Dong Tan -toimistoon ja Chaiyaphruekin palvelukeskukseen sekä Wat Mai Hat Krathing Thongin, Jomtien Sain ympäristöön. 2 Road ja veneramppi lähellä D Varee Jomtien Beach Hotelia.

Viranomaiset tiedottavat yleisölle säännöllisesti tästä muutoksesta. Suuret opasteet ja valaistus nostetaan projektin aikana tiedottamaan ihmisille liikenteen muutoksista.

Tarkkaa ikkunaa rakennusprojektin kestosta ei viranomaiset antaneet, mutta sen odotetaan kestävän kuukausia, vaikka todennäköisesti valmistuu ennen tämän vuoden sesonkiaikaa marraskuussa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.