Sattahip Police Bust Loud Pool Villa Party, löydä laittomia huumeita

KUVA: ข่าวเมืองชล

Sattahip -

Aamunkoittoa edeltävässä ratsastuksessa 4. tammikuuta 2024 Sattahipin poliisiaseman poliisit sulkivat äänekkäät juhlat paikallisessa uima-allashuvilassa Sattahipin alueella ja pidättivät useita teini-ikäisiä kovan melun aiheuttamisesta ja epäillystä huumeiden käytöstä.

Yli 20 poliisia piiritti ja tutki huvilan, jonka nimi oli salattu lisätutkimuksia varten, tänään noin kello 4. Huvila sijaitsee Bang Sarayn osa-alueella Chonburin maakunnassa. Ratsia johtui useista valituksista kovasta musiikista lähialueen asukkailta.

Poliisi löysi kahdeksan thaimaalaista teini-ikäistä – kuusi miestä ja kaksi naista. Sattahipin poliisi kertoi, että he soittivat huumelauluja huvilassa huumekäyttöisissä bileissä. Viranomaiset takavarikoivat epäillyiltä ilmoittamattomia määriä ketamiinia sekä joitain tarvikkeita.

Kaikille henkilöille, joita ei tunnistettu, tehtiin huumetestit ja he joutuvat huumeiden väärinkäyttöön ja ketamiinin hallussapitoon liittyviin oikeustoimiin, Sattahipin poliisi sanoi.

KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล
KUVA: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.