Kaksi ihmistä loukkaantui suuressa polkupyörän ja taksin yhteentörmäyksessä Pattaya Roadilla

Pattaya -

Suurinopeuksisessa moottoripyörän törmäyksessä taksin kanssa South Pattaya Roadilla loukkaantui kaksi henkilöä keskiviikko-iltana. Tapahtuma, joka tapahtui noin kello 9, houkutteli paikalle joukon katsojia ja turisteja.

Pelastusryhmät reagoivat nopeasti onnettomuuteen, joka tapahtui 3. tammikuuta Soi Buakhaon sisäänkäynnillä. Saapuessaan he löysivät 36-vuotiaan burmalaisen ison pyöräilijän, Mr. So Kin Tuin, ja tuntemattoman miesmatkustajan, noin 30-vuotiaan, lentää tieltä tajuttomana ja saaneet vakavia vammoja.

Molemmat uhrit saivat ensiapua ja heidät kuljetettiin nopeasti paikalliseen sairaalaan ensiapua varten.

Viranomaiset löysivät paikalta pahoin vaurioituneen Yamaha-isopyörän ja valkoisen Toyota Fortuner -taksin, joiden takaovi vaurioitui törmäyksen seurauksena. Myös paikallisen asukkaan sedan sai lieviä vaurioita moottoripyöräonnettomuudesta.

Pattayan poliisin mukaan CCTV-materiaali osoitti, että taksi teki äkillisen käännöksen päästäkseen sisään Soi Buakhaoon, jolloin iso pyörä, joka kulki suoraan suurella nopeudella, ei kyennyt jarruttamaan ajoissa, mikä johti väkivaltaiseen törmäykseen. Taksinkuljettaja, jonka poliisi tunnisti 42-vuotiaaksi Jantha Hengprakoniksi, ei loukkaantunut, mutta ei antanut heti lausuntoa. Pattayan poliisi sanoi, että molemmat osapuolet kutsutaan oikeudenkäyntiin, kun loukkaantuneet uhrit ovat toipuneet.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.