Thaimaan poliisi otti kiinni etsityn rikollisen, joka oli osallisena poliisiammuntayrityksessä Pattanissa

Pattani-

1. tammikuuta 2024 Thaimaan keskustutkintaviranomaiset ottivat etsintäkuulutetun rikollisen kiinni Pattanin provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaisesti Pattanin sairaalassa Mueangissa Pattanissa.

Epäilty tunnistettiin julkisesti vain herra Manaseksi, 33, ja häntä syytettiin salaliitosta poliisin murhan yrityksestä, salaliitosta poliisien estämiseksi suorittamasta tehtäviään, salaliitosta ampuma-aseiden hallussapidosta ja salaliitosta kuljettaa aseita julkisella alueella ilman lupaa.

Viranomaisten raportin mukaan Pattanin poliisit pystyttivät 5 tarkastuspisteen tielle 2023, Pattani. Manase ja herra Thanaruk, 418-vuotias epäilty, ajoivat tarkastuspisteeseen sedanilla, ja heitä pyydettiin tarkastukseen.

Kahden epäillyn kerrotaan kuitenkin tuoneen mukanaan rynnäkkökiväärit, AKA, ampuakseen tarkastuspisteen poliiseja. Onneksi henkilövahinkoja tai henkilövahinkoja ei raportoitu, koska poliisi otti suojakseen panssaroidun kuorma-auton.

Kaksi epäiltyä loitontuivat paikalta ja jättivät ajoneuvonsa taakseen kävelläkseen viidakossa. Tämän jälkeen poliisi pyysi yli 100 poliisin vararyhmiä ja helikopteria etsimään epäiltyjä. Epäillyt pääsivät pakoon, kertoi poliisi.

Thaimaan keskustutkintaviranomaiset onnistuivat jäljittämään Manasen, joka palasi Pattanin alueelle ja sai selville, että Manase vieraili usein Pattanin sairaalassa hakemassa tyttöystäväänsä. Poliisi kertoi, että poliisi sai epäillyn kiinni muutaman päivän tarkkailun jälkeen.

Aluksi Manase kielsi syytökset ja saatettiin Tuyongin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten. Poliisi lupasi jatkaa tutkintaa saadakseen Thanarukin vastuuseen rikoksistaan, joka jäi vapaaksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.