Veneen hätätilanne paljastaa väitetyt reagointiviiveet: Pattayan virkamiehet tulipalossa väitetyn välinpitämättömän asenteen vuoksi

Pattaya-

31. joulukuuta 2023 Pattayan toimittajat paljastivat julkisesti tilin Facebookissa, Louis San, joka lähetti valituksen Pattayan merikatastrofien ehkäisyvirastosta, koska sitä oli väitetysti vaikea tavoittaa ja se vastasi välinpitämättömästi.

Nimeä Louis San käyttänyt nettimies julkaisi Facebookissa sen jälkeen, kun hän ja hänen ystävänsä olivat lähteneet kalastusretkelle Koh Phain lähellä, mutta yhdessä veneistä oli moottorivika. Tämän seurauksena yksi veneistä ei kyennyt toimimaan myös korkeiden aaltojen aikana, raportoivat Pattaya News ja muut paikalliset tiedotusvälineet.

Louis Sanin viestin mukaan hänen kerrotaan yrittäneen ottaa yhteyttä Pattayan merikatastrofien ehkäisyvirastoon pyytääkseen apua viisi kertaa, kunnes viranomaiset vastasivat puheluun.

Viranomaisten väitettiin kuitenkin pyytäneen Louis Sania soittamaan toiseen numeroon, koska vene, jossa he olivat, oli Pattayan valtuutetun alueen ulkopuolella, ja antoivat sen sijaan numeron Koh Lanin merikatastrofien ehkäisytoimistolle.
Louis Sanin kerrottiin lähettäneen, että Koh Lanin viranomaiset väittivät myös pyytäneen Louis Sania soittamaan takaisin toiseen numeroon, joka oli samat Pattayan viranomaiset, jotka äskettäin antoivat numeron Louis Sanille.
Myöhemmin toinen virkamies otti yhteyttä Louis Saniin ja väitti, että joulukuun 31. päivä oli vapaapäivä, joten he eivät voineet nostaa polttoainekuluja toimistolta koska se oli kiinni eikä voinut tulla… hätätilanteesta huolimatta.

Muutaman tunnin kuluttua Louis Sanin ja hänen ystäviensä kerrottiin pelastavan itsensä turvallisesti rantaan ilman auttavaa kättä vastuullisilta tahoilta.
Pattaya News ja muut paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Louis San pyysi asianomaisia ​​virastoja osoittamaan ihmishenkien ja uhrien tärkeyden, jotka pyysivät apua, ja niihin oli reagoitava nopeasti, koska kyseessä oli kuolema ja elämä.
Tapaus herätti satoja online-valituksia hallituksen virkamiehiä vastaan, joilla ei väitetty olevan vastuuta tapauksesta, totesi Pattaya News.

Monet verkossa olevat ihmiset, jotka väittivät olevansa kalastajia, väittivät myös, että heidän oli usein reagoitava hätätilanteisiin itse samanlaisten tilanteiden vuoksi. Pattaya News huomauttaa, että näitä väitteitä ei ole vahvistettu riippumattomasti ja lausunnot olivat lähettäneiden henkilöiden eivätkä TPN-median lausunnot.

Pattaya News huomauttaa, että asiaankuuluvat hallituksen virkamiehet eivät olleet vielä kertoneet puolensa tarinasta lehdistön aikaan ja monet ihmiset odottivat heidän selityksiään.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.