Hänen kuninkaallinen majesteettinsa Thaimaan kuningas Vajiralongkorn antaa kuninkaallisen siunauksen uudelle vuodelle 2024, rohkaisee kansallista kehitystä ja rauhaa

kansallinen-

Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas Vajiralongkorn myönsi 8. joulukuuta 00 klo 31 kuninkaallisen siunauksen toivottaakseen tervetulleeksi uuden vuoden 2023 moraalin ja rohkaisun vuoksi thaimaalaisille.

Vuonna 2024 Hänen Majesteettinsa kuningas toivotti onnea ja hyviä toiveita kaikille Thaimaan ihmisille. Kuten monet ovat saattaneet jo tietää, lokakuun 13. päivä joka vuosi on Hänen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin kuoleman vuosipäivä..

Kuninkaallinen seremonia pidettiin aiemmin Chaloem Phrakiat Parkissa (Queens Park) 13. lokakuuta.

Lisäksi Hänen Majesteettinsa kuningas onnitteli Si Thep Historical Parkia Phetchabunissa, jonka Unesco ilmoitti äskettäin rekisteröidyksi maailman kulttuuriperintökohteeksi.

Uutena vuonna Hänen Majesteettinsa kuningas pyytää kaikkia työskentelemään yhdessä päättäväisesti voittaa kaikki esteet viisaasti ja järkevästi. Jokaisen sektorin osaamista ja kykyjä tulee käyttää hyväksi kansan kehityksen ja kaikkien ihmisten rauhan hyväksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.