Thaimaan kuninkaallinen poliisi varmistaa turvallisuuden PATTAYA COUNTDOWNissa

Pattaya

30. joulukuuta 2023 Pol. Kenraali Surachet Hakphan, apulaispoliisipäällikkö, suoritti kenttätarkastuksen PATTAYA COUNTDOWN 2024 -tapahtumassa Pattaya Beachillä tarkistaakseen turvallisuus- ja avustamistehtäviä suorittavien poliisien valmiuden.

Pol. Kenraali Surachet paljasti julkisesti, että monet turistit matkustavat kuuluisiin nähtävyyksiin rentoutumaan perheen kanssa, mikä piristäisi kotimaisia ​​taloudellisia ja taloudellisia arvoja.


Thaimaan kuninkaallinen poliisi pitää tärkeänä kansalaisten ja ulkomaalaisten matkailijoiden elämän ja omaisuuden turvallisuuden valvontaa hyvän vaikutelman saamiseksi. Koska Pattaya City Pattaya on itäisen alueen tärkein talouskaupunki, on välttämätöntä rakentaa turistien luottamusta, huomautti Pol. Kenraali Surachet.
Lopuksi Pol. Kenraali Surachet toivotti kaikille ihmisille onnea ja turvallista matkaa uudenvuoden juhlien aikana Thaimaassa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.