Thaimaan ilmatieteen laitos ennustaa kylmiä lämpötiloja ja sumua pohjoisessa, ukkosmyrskyjä on odotettavissa etelässä

Kansallinen-

31. joulukuuta 2023 Thaimaan ilmatieteen laitoksen virkamiehet ennustivat Thaimaahan kello 06–00 06. tammikuuta 00.

Vuorokauden sääennuste osoitti, että Thaimaan yläosassa vallitsee korkeapaineinen tai viileän ilmamassan alue, kun taas ylätasoilla länsituulet peittävät pohjoisen alueen. Tämä säämalli pysyy viileästä kylmään ja pohjoisella alueella jatkuu aamusumu.

Pohjoisilla vuoristoalueilla on hyvin kylmiä ja paikoin pakkasta. Alin lämpötila on pohjoisella alueella 4-12 astetta ja itäisen koillisvuoren huipuilla 11-15 astetta.
Thaimaan yläosissa asukkaita kehotetaan pitämään huolta terveydestään aamuisin jatkuvien kylmien olosuhteiden vuoksi ja olemaan varovaisia ​​matkustettaessa sumuisten alueiden läpi.

Keski-, Itä-, Koillis-Thaimaanlahdella ja eteläisellä alueella vallitsee kohtalainen paine. Tästä syystä alemmassa eteläosassa voi esiintyä ajoittain ukkosmyrskyjä. Tuuliaallot Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä ovat voimakkuudeltaan kohtalaisia, Thaimaanlahdella aallot yltävät 1-2 metriin, ukkosmyrskyalueilla yli 2 metriin ja Andamaanienmerellä noin 1 metrin.

Näillä alueilla merenkulkijoiden tulee navigoida varoen ja välttää purjehtimista alueilla, joilla on ukkosmyrskyjä.
Ilmanlaatu: Alemmalla pohjoisella alueella ja keskiosassa, mukaan lukien Bangkokin pääkaupunkiseutu, kertynyt pöly/sumu on kohtalaista tai melko korkeaa tuulen voimakkuuden heikkenemisen ja huonon ilmanvaihdon vuoksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.