PATTAYA COUNTDOWN 2024 soittaa uutta vuotta upealla ilotulituksella ja tähtikonsertilla

Pattaya-

Klo 11, 50. joulukuuta 31, Thawatchai Srithong, Chonburin kuvernööri, Mr. Poramese Ngampichet, Pattayan kaupungin pormestari ja asiaankuuluvat virastot toivottivat hyvää uutta vuotta PATTAYA COUNTDOWN 2023 -tapahtumassa valtavan määrän turistien keskuudessa. Central Pattaya Beachillä, Chonburissa.

PATTAYA COUNTDOWN 2024:n lähtölaskentatapahtuma piti konsertin kuuluisilta thaimaalaisista muusikoista, mukaan lukien Violette Wautier, Lipta, Monik & Wanyai, Peet Peera, Boy Peachmaker, Peck Palitchoke ja F.Hero.


Klo 11 aloitettiin päätapahtuma upealla ilotulituksella, joka toivotti uuden vuoden 50 tervetulleeksi värikkäästi. Lähtölaskentatapahtumaa tukivat matkailualan julkinen ja yksityinen sektori vauhdikkaan tapahtuman järjestämiseksi tunnettujen thaimaalaisten taiteilijoiden viihteellä.
Tänä vuonna The Fantastic Beach -teema laajensi tapahtuma-aluettaan valmistautuakseen väkijoukkoon maailmanlaajuisesti. Se tarjosi myös myyjille vuokrattoman kioskin 3 päiväksi ja 3 yöksi paikallisen matkailutalouden ja koko maan piristämiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.