Pattayan poliisi tehostaa turvatoimia Pattayan kaupungissa uudenvuodenjuhlien vuoksi

Pattaya -

Klo 7, 00. joulukuuta 29, Pol. Kenraaliluutnantti Akradet Pimonsri, Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekevä apulaiskomissaari, johti rikosten ehkäisykampanjaa, jonka tarkoituksena oli valvoa ihmishenkien ja omaisuuden turvallisuutta sekä helpottaa thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja uudenvuoden juhlien aikana.


Yli 500 Pattayan turistipoliisia ja asiaankuuluvaa poliisia kulki Pattayan alueen läpi polkupyörillä, moottoripyörillä, lava-autoilla ja pikaveneillä lahdella estääkseen ja ehkäistäkseen rikoksia uudenvuoden juhlien aikana. Poliisi helpotti myös turistien liikennettä.
Lisäksi Pol. Kenraaliluutnantti Akradet piti tapahtumassa puheen ”Turvallinen Pattaya City, Safe Excursion” ja motivoi viihdepalvelujen tarjoajia Pattaya Walking Streetillä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.