Traaginen ammuskelutapaus: 13- ja 14-vuotiaat kilpailijat ampuivat kuolemaan 16-vuotiaan koulun lähellä Nong Bua Lamphussa

Nong Bua Lamphu -

Kello 5, 00. joulukuuta 28, Nawangin poliisit saivat raportin ampumavälikohtauksesta 2023-vuotiaasta pojasta, jonka hänen vain 13- ja 14-vuotiaat kilpailijansa ampuivat lähellä koulua Nawangissa, Nong Bua Lamphussa. .

Nawangin poliisin raportin mukaan tapahtumapäivänä koulussa pidettiin urheilujuhlat. Poliisin mukaan 13-vuotiaan uhrin kerrottiin ottavan yhteyttä 14-vuotiaisiin ja 16-vuotiaisiin epäiltyihin selvittääkseen tilanteen aikaisemmasta riidasta.

He eivät kuitenkaan päässeet suullisesti sopimaan aselepoa ja epäillyt ajoivat moottoripyörällä ja tekivät rikoksen, joka vei 13-vuotiaan pojan hengen improvisoidulla tuliaseella ennen kuin pakeni paikalta, kertoi poliisi.

Aluksi Nawangin poliisit saivat piakkoin kiinni 14-vuotiaat ja 16-vuotiaat epäillyt. Epäillyt tunnustivat rikkomuksensa, koska heillä oli aiemmin riita ennen ampuma-aseen ottamista uhrin ampumiseksi.

Poliisi nosti 29. joulukuuta syytteen toisen henkilön tahallisesta murhasta ja ampuma-aserikoksista ja saattoi heidät jatkokuulusteluihin monitieteisten viranomaisten seurassa.

Koska henkilöt ovat alaikäisiä, syytteet ja lopullinen oikeudenkäynti voivat kuitenkin muuttua.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.