Wat Arun valittiin CNN Internationalin live-lähetyssivustoksi Thaimaan uudenvuodenjuhliin

Kansallinen-

28. joulukuuta 2023 Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) virkamiehet ilmoittivat julkisesti, että yhdysvaltalainen uutiskanava CNN International valitsi Wat Arunin Bangkokista suoran lähetyksen paikaksi edustamaan thaimaalaista identiteettiä "Wichit Arun" -konseptilla uudenvuodenpäivänä. Eve Live -juhlat.

Wichit Arun on kohokohta matkailutoiminnan edistämiseksi joulukuussa 2023 TAT:n toimesta Nagaraphirom Parkissa, Bangkokissa juhlailtana 31. joulukuuta. Ilotulitus esitetään teemana Wichit Arun jaettuna yhdeksään näytökseen, jotka esittelevät thai-identiteettiä.

Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan, joka tunnetaan pian nimellä Wat Arun, on yksi Thaimaan upeimmista maamerkeistä, joka tunnetaan arvovallastaan ​​ja uskonnollisesta keskustastaan.

Wichit Arun on kuitenkin osa Thailand Winter Festivals -tapahtumaa, joka järjestetään Thaimaan hallituksen politiikan mukaisesti edistämään festivaalien pehmeää voimaa ja luomaan ikimuistoisia hetkiä juhlimaan festivaaleja ulkomaalaisille turisteille.
CNN International lähettää myös suorana lähetyksenä uudenvuoden juhlallisuuksista eri puolilta maailmaa, kuten Sydneystä, Tokyo Citystä ja Times Squaresta.

Bangkokissa Iconsiam järjestää Amazing Thailand Countdown 2024 -tapahtuman 29. - 31. joulukuuta "The Unrivaled Phenomenon of SIAM" -konseptin puitteissa, johon osallistuu monia kuuluisia thaimaalaisia ​​taiteilijoita, kuten GOT7. Luvassa on myös valtavia ilotulitusnäytöksiä ja 3D Drone Celebration Show, jossa on yli 2,000 XNUMX yksikköä.

Lisäksi Centralworld Bangkok Countdown 2024 on uudenvuoden lähtölaskenta, jota ostoskeskus Centralworld on pitänyt yli 20 vuotta. Se tulee olemaan Funtastic Future -konseptin alla, ja se sisältää maailmanluokan viihdettä, kuten digitaalisia ilotulitusnäytöksiä ja 63 musiikkitaiteilijaa Thaimaasta ja ulkomailta.

Nakhon Ratchasimassa KORAT WINTER FESTIVAL & COUNTDOWN 2024 järjestetään Korat City Hallissa karnevaaliteemalla, jossa on 15 tuontiajelua ja 10,000 XNUMX tonnia ilotulitusnäytöksiä.


Chiang Maissa Thae Pae Gate ja Central Festival ovat suosittuja uudenvuodenjuhlien kohteita sekä thaimaalaisten että ulkomaalaisten keskuudessa. CHIANGMAI COUNTDOWN 2024 on Pohjois-Thaimaan suurin tapahtuma.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.