Puukkohyökkäyksessä yksi kuoli, useita loukkaantuneita ja ajoneuvoja vaurioitui Lampangissa

Lampang-

Klo 8, 00. joulukuuta 26, Ngaon poliisit saivat veitsirikosilmoituksen vapaaehtoisen puolustusupseerin puukotuksesta kuoliaaksi Ngaossa, Lampangissa. Epäilty loukkasi kuutta muuta ihmistä pakenemisen aikana ja aiheutti useiden ajoneuvojen kolarin.

Poliisin raportin mukaan epäilty, joka oli julkisesti tunnistettu herra Nonpawit Saejangiksi, 39, pakeni moottoripyörällään ennen kuin ryösti vihreän lava-auton yhden kilometrin päässä tapahtumapaikalta, jossa hän puukotti ensimmäisen kerran julkisesti ollutta vapaaehtoista puolustuspäällikköä. tunnistettu herra Phisit Sittitchum, 42.

Sen jälkeen kun Nonpawit ryösti vihreän lava-auton, hän yritti poliisin mukaan ryöstää toisen lava-auton Nong Hiang PTT -huoltoasemalla. Poliisi kertoi kuitenkin, että 61-vuotias lava-auton omistaja lukitsi itsensä ajoneuvoon Nonpawitin vahingoittuttua.

Nonpawit kuitenkin ajoi varastetulla vihreällä lava-autollaan 7 kilometriä ennen kuin yritti toista autoryöstöä 45-vuotiaalta naispuoliselta kala- ja äyriäiskauppiaalta. Poliisi kertoi, että Nonpawit loitontui äskettäin ryöstetyllä lava-autollaan 5 kilometriä ennen kuin törmäsi muihin ajoneuvoihin, jotka oli pysäköity torille Pong Taon osa-alueella, Ngaossa.

Nonpawit riehui ja viilteli sivullisia ennen kuin varasti toisen lava-auton. Ei kaukana, poliisi lopulta jäljitti ja otti Nonpawitin kiinni Mae Chaissa, Phayaossa. Tapahtuman seurauksena raportoitiin yksi henkilö ja kuusi veitsen aiheuttamaa vammaa sekä useita ajoneuvoja oli kaatunut ja vaurioitunut.

Aluksi epäillyn kerrottiin tunnustaneen, että hän riiteli tyttöystävänsä kanssa Chiang Raissa ja otti amfetamiinipillereitä. Nonpawit suuntasi sitten Phitsanulokiin töihin moottoripyörällään. Hän kuitenkin teki Ngaon huumetarkastuspisteellä veitsirikoksen ja riisti vapaaehtoisen puolustusupseerin hengen.

Tämän seurauksena poliisi tutkisi lisää ja kerää todisteita paikallisista CCTV-materiaalista saattaakseen Nonpawitin vastuuseen rikoksistaan ​​oikeudenkäynnissä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.