Bangsaen Beach valmistautuu kosmiseen lähtölaskentaan

Bangsaen -

Bangsaen Beach valmistautuu poikkeukselliseen uudenvuoden tapahtumaan – Bangsaen Space Countdown 2024 -tapahtumaan. Tämä 30.–31 järjestettävä kosminen ekstravagantti lupaa upean kokemuksen Laan Laem Taenissa Bangsaen Beachillä.

Chonburin maakunnan hallintojärjestö tekee yhteistyötä Saensukin kunnan kanssa tapahtuman mahdollistamiseksi. Bangsaen Space Countdown 2024 muuttaa Bangsaenin rannan taivaalliseksi ihmemaaksi, jossa valot, värit ja äänet luovat tunnelman, joka tuntuu matkalta avaruuteen.

Yksi tämän taivaallisen juhlan kohokohdista on monipuolinen valikoima herkullisia katuruokatarjouksia. Ruoka-autojen laivasto tarjoaa houkuttelevan valikoiman, mikä varmistaa, että kaikki osallistujat ovat täynnä tapahtumaa tutkiessaan.

Bangsaen Space Countdown 2024 -tapahtumassa on myös markkinapaikka, jossa on lukemattomia kauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita. Illan edetessä 31. joulukuuta lähtölaskentatapahtuma saavuttaa huippunsa sähköistävällä konsertilla, jossa esiintyvät tunnetut thaimaalaiset supertähdet, kuten Hopeful, Moving and Cut, Bedroom Audio ja Slot Machine.

Bangsaen Space Countdown 5 alkaa klo 00 ja kestää keskiyöhön asti 30.–31. joulukuuta. Bangsaen Space Countdown 2024 on enemmän kuin pelkkä uudenvuoden juhla. se on kosminen seikkailu, mahdollisuus juhlia elämää kimaltelevan taivaan alla ja luoda muistoja, jotka kestävät koko elämän.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.