Pattaya Hotels nähdä uudenvuoden Countdown Surge, varaukset lähes täynnä Say Hoteliers

KUVA: Poliisiseminaari ja lomakeskus

Pattaya -

Hotellivaraukset Pattayalla ovat nousussa, kun kaupunki valmistautuu uudenvuoden juhliin. Thaimaan hotelliliiton itäisen osan (THA) mukaan rantakiinteistöistä on jo varattu 85–90 prosenttia.

Huippu johtuu suurelta osin "MONO29 Pattaya Countdown 2024" -tapahtuma, joka on tarkoitus järjestää huomenna, 29. joulukuuta - 31. joulukuuta, Sanphet Supabawornsathien, itäisen THA:n presidentti sanoi.

Pattaya Cityn hotellien käyttöasteet ovat jo ylittäneet 85–90 % 29 ja 2023 välisenä aikana. Tapahtumapaikan Pattaya Beachin edustalla oleva ranta-alue on rajoittunut kapasiteettiin, mikä on osoitus tapahtuman suosiosta.

Herra Sanphet edelleen piti lähtölaskentatapahtuman tähtien täynnä olevaa kokoonpanoa ja perheystävällisten aktiviteettien yhdistelmää varausten kasvun liikkeellepanevana voimana. Hän sanoi, että nämä piirteet ovat houkutelleet sekä taiteilijaharrastajia että satunnaisia ​​turisteja, jotka etsivät juhlavaa taustaa vuoden lopun juhliin.

Kaikkien COVID-19-rajoitusten poistuttua Pattaya on nähnyt hotellikapasiteetin lähes täydellisen palautuksen, mikä on johtanut huonehintojen lievään säätöön. Sanphet kuitenkin vakuutti, että korotukset ovat maltillisia, koska operaattorit aikovat tasapainottaa käyttökustannusten nousun vieraiden kohtuuhintaan houkutella mahdollisimman paljon vieraita.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.