Prachinburin katkarapufarmilta paljastettu valtava ampuma-aseiden kätkö, omistajaa tutkitaan

Prachinburi-

Joulukuun 23. päivänä 2023 Si Mahosotin poliisit käynnistivät etsintäoperaation katkaraputilalla Si Mahosotissa Prachinburissa Prachinburin provinssin tuomioistuimen etsintäluvan mukaan. Tilalta löytyi yli 100 ampuma-asetta ja 1,000 XNUMX ampumatarviketta.

Poliisin raportin mukaan työntekijä, joka oli julkisesti tunnistettu Pornthip Phumisawatiksi, 49, sanoi poliisille, että aseet ja ammukset olivat S:n, 48, omistuksessa, koska hänen väitettiin olevan pakkomielle ampuma-asekokoelmista. Hänen nimensä salattiin poliisin lisätutkimuksia odotettaessa, koska hän saattoi ostaa ampuma-aseet laillisesti.

Poliisitutkinnassa kerrottiin, että ampuma-aseet ja ampumatarvikkeet merkittiin muistiin Mueang Phitsanulokin virkamiesten rekisteröiminä, 37:lle myönnetty todistus ja Chachoengsaon virkamies, 4 myönnetty todistus.
Poliisioperaation aikana Sumet ei kuitenkaan ollut katkaraputilalla. Poliisit tutkivat dokumentaatiosta tarkemmin, oliko ampuma-aseilla ja ampumatarvikkeilla voimassa oleva lupa vai ei.

Pol. Eversti Somkiat Pensirisomboon, Sri Mahosotin poliisiaseman komentaja, paljasti julkisesti, että saatuaan Thaimaan poliisin teknologiaosastolta käskyn tutkia kohdealueita Prachinburissa, poliisi suoritti etsinnät katkaraputilalla.
Tiedot eivät kuitenkaan olleet tarkkoja, ja lisätutkimuksia tarvittiin sen selvittämiseksi, oliko omistaja syyllinen vai ei, Pol sanoi. Eversti Somkiat.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.