Pattayan pormestari vahvistaa matkailusuhteita Kiinan valtuuskuntaan

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches piti viime perjantaina tervetulotapaamisen Kiinan merkittävän organisaation Fei Lun Companyn valtuuskunnan kanssa vahvistaakseen luottamusta matkailun turvallisuuteen.

Pattayan kaupungintalolla 22 pidetty tapaaminen merkitsi merkittävää askelta kohti Thaimaan ja Kiinan välisten matkailuyhteyksien vahvistamista kaupungin sosiaalisen median seinällä julkaistun tiedotteen mukaan.

Mr. Poramase otti lämpimästi vastaan ​​Fei Lun Companyn edustajat. Heidän keskustelunsa keskittyivät Pattayan valtavaan potentiaaliin kiinalaisten matkailijoiden kohteena, ja valtuuskunta tunnusti kaupungin houkuttelevuuden ja sopivuuden matkailijoille.

Fei Lun Company ilmaisi optimisminsa tulevaisuuden suhteen ja korosti heidän ennusteitaan yli 1,000 2024 kiinalaisen matkailijan tuomisesta Pattayaan maaliskuussa XNUMX. Pattayan pormestari lupasi vastineeksi sitoutuneensa tarjoamaan turvallisen ja unohtumattoman kokemuksen kaikille vierailijoille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.