Pattayan poliisi Impromptu Nightclub Raid ei löydä sääntöjenvastaisuuksia

Pattaya -

Erityinen poliisiryhmä Pattayan poliisiasemalta laskeutui viihdepaikalle varhain sunnuntaiaamuna 24. joulukuuta yrittäessään estää laitonta toimintaa.

Pol. Everstiluutnantti Sirachat Nuthet, tarkastus kohdistui Impact Clubiin, joka sijaitsee Pattaya Sai 2 Roadilla Nongpruen osa-alueella.

Operaatio suoritettiin klo 00, ja se oli linjassa Thaimaan kuninkaallisen poliisin johtaman "30 Free Campaign" -kampanjan kanssa. Tällä kampanjalla pyritään kitkemään viisi keskeistä asiaa: lasten hyväksikäyttö, huumeet, aseet, ihmiskauppa ja yleisen turvallisuuden puute.

Saapuessaan Impact Clubille Pattayan poliisi kohtasi suuren joukon sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​suojelijoita nauttimassa musiikista. Tarkastuksen helpottamiseksi poliisi kehotti laitosta valaisemaan tapahtumapaikan, sammuttamaan musiikin ja erottelemaan asiakkaat kansallisuuden ja sukupuolen mukaan. Henkilökortit ja passit tarkastettiin sekä alustavat huumetestit paikan päällä. Lisäksi poliisi tarkasti myös tapahtumapaikan parkkipaikalle pysäköityjä asiakkaiden ajoneuvoja.

Onneksi tarkastuksessa ei löytynyt todisteita laittomasta toiminnasta. Kuitenkin Pol. Everstiluutnantti Sirachat totesi, että Pattayan poliisi jatkaa tämän operaation kaltaisten improvisoitujen tarkastusten käynnistämistä muistuttaakseen toimijoita ja yleisöä Pattayan viranomaisten meneillään olevista ponnisteluista järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi matkailun huippusesongin aikana.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.