Nainen joutui sairaalaan, kun hän oli juuttunut sedanin alle Pattayassa

Pattaya -

Kello 10, 30. joulukuuta 22, Pattaya City Rescue Radio Center sai onnettomuusilmoituksen sedanin törmäämisestä moottoripyörään Pattaya Roadilla, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Pelastusryhmät ja Pattaya Cityn poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät tuntemattoman 20-30-vuotiaan naisen juuttuneena valkoisen sedanin ja moottoripyörän alle lievästi vaurioituneena.
Pelastusryhmät auttoivat naista auton nostovälineillä ja antoivat ensiapua ennen kuin hänet kuljetettiin kiireellisesti läheiseen sairaalaan.


Pelastustiimien mukaan Ms. Phakawan Pangkaew, 33-vuotias todistaja, kertoi nähneensä valkoisen sedanin ohittavan hänet ja törmänneen uhrin moottoripyörään, mikä johti siihen, että uhri menetti hallinnan ja rullasi valkoisen sedanin alle.
Aluksi Pattayan kaupungin poliisi tutki paikallista CCTV-materiaalia selvittääkseen tarkan syyn tapahtumaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.