Thaimaan viranomaiset ilmoittivat Pohjois-Thaimaan operaatiossa massiivisesta huumerikoksesta ja XNUMX väitetystä huumeiden salakuljettajasta

Kansallinen-

21. joulukuuta 2023 Pol. Kenraaliluutnantti Panurat Lakboon, apulaispoliisipäällikkö, paljasti julkisesti huumeverkostojen hävittämisen Thaimaan pohjoisrajalla Chiang Maissa ja Chiang Raissa Taskforce 35:n toimesta.

Thaimaan huumevalvontalautakunnan virkamiesten raportin mukaan Pha Mueangin upseerit olivat kohdanneet huumeiden salakuljettajien ryhmän 17. joulukuuta, ja sen seurauksena viisitoista väitettyä huumeiden salakuljettajaa tapettiin ilman oikeudenkäyntiä ja yli 2 miljoonaa yksikköä laittomia aineita takavarikoitiin Mae Fah Luang District ja Mae Sai District, Chiang Rai.

Pol. Kenraaliluutnantti Panurat ilmoitti julkisesti, että Thaimaan oikeusministerin politiikkana on käynnistää kiireelliset operaatiot Chiang Main ja Chiang Rain pohjoisrajalla sijaitsevissa maakunnissa Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin määräyksestä.

Taskforce 35 koostui kuitenkin Thaimaan huumevalvontalautakunnan virkamiehistä ja asiaankuuluvista virastoista, joiden tehtävänä oli vahvistaa tiedustelututkimusta, siepata ja hävittää huumeverkostoja Pohjois-Thaimaassa.

Tiedustelututkimuksen tuloksena Taskforce 35 pystyi jäljittämään kaksi muuta huumeiden salakuljetusverkostoa 19. joulukuuta 2023 ja vangiksi neljä väitettyä epäiltyä yli 500,000 XNUMX amfetamiinipillereillä Chiang Main ja Chiang Rain poliisin tarkastuspisteillä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.