Thaimaan syntyvyys on 71 vuoden alhaalla, hallitus lupaa vastata yhteiskunnallisiin haasteisiin

Kansallinen-

21. joulukuuta 2023 Thaimaan sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden ministeriön (MSDHS) kansliapäällikkö Anukul Peedkaew julkaisi NationalThailand-verkkosivustolla tilastotietoja viimeisen vuoden aikana syntyneiden thaimaalaisten lasten määrästä. alhaisimmat 71 vuoteen.

MSDHS:n tilaston mukaan tuoreet syntyvyystiedot vuonna 2023 osoittivat, että vastasyntyneitä oli vain 502,000 700,000, mutta tavoitteeksi asetettiin 71 XNUMX. Se oli alhaisin syntyvyys XNUMX vuoteen.

Samaan aikaan Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin kommentoi X:n eli entisen Twitterin tilastotietoja hämmästyneensä tilastoista, mutta hän oli kuitenkin tietoinen naisten oikeuksista, jotka heillä on kehoonsa nähden päättää hankkivatko lapset vai eivät.

Thaimaan pääministerinä hänen velvollisuutenaan oli parantaa kaikkien Thaimaan kansalaisten elämänlaatua, taloutta ja turvallisuutta, jotta heillä olisi laadukas koulutus ja kunnolliset työt työ- ja perhe-elämän tasapainossa. Thaimaan hallitus merkitsee asian tärkeäksi ja etsii ratkaisuja edelleen, Srettha sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.