GO Wholesale Food Center on nyt avoinna Etelä-Pattayassa

Pattaya -

"GO Wholesale", all-inclusive-ruoan tukkumyyntikeskus, on avannut ovensa upouudessa sivuliikkeessä Etelä-Pattayassa, joka tarjoaa tuoreiden, laadukkaiden raaka-aineiden paratiisin ja vertaansa vailla olevan palvelun.

Suunniteltu hotelli-, ravintola-, pitopalvelu- ja jopa pienille jälleenmyyjille, mutta toivottaa kaikki tervetulleiksi, GO tukkumyynti lupaa uuden tason tyytyväisyyttä. Hyllyt täyttävät yli 20,000 XNUMX tuotetta päivittäisistä tarvikkeista erikoistuotteisiin sekä oma tuoreruoka-alue, jossa on eloisia tuotteita ja tarpeisiisi räätälöityjä leikkauspalveluita.

Mutta GO Wholesale ei tarkoita vain monipuolisuutta; kyse on mukavuudesta. Valitse joustavista ostosvaihtoehdoista, mukaan lukien myymäläkäynnit, puhelintilaukset ja muut GO tukkumyynti käyttäjäystävällinen mobiilisovellus. Kauppa hyväksyy myös erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien käteinen, luottokortti ja QR-koodimaksut, jotka ovat yhteensopivat kaikkien pankkien kanssa.

GO Wholesale on räätälöity mieltymystesi mukaan, olitpa sitten täynnä vilkasta hotellin keittiötä tai kodikasta kahvilaa. Kauppa sijaitsee kätevästi lähellä South Pattaya Big C:tä. Löydät kartan niiden sijaintiin täältä: GO Tukkukaupan Pattaya South Branch kartta. Tutustu heidän tarjoamiinsa tuotteisiin ja palveluihin parantaaksesi kulinaarista kokemustasi. Vieraile heillä tänään!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.