Thai Cat and Fish Rice Paddy Art ottaa keskivaiheen Thaimaan Biennaalissa Chiang Rai 2023 30. joulukuuta

KUVA: นพ.สมหมาย เอี๋ยวประดิษฐ์

Chiang Rai-

Viraalinen thaimaalainen kissa, joka halaa kalakuvaa riisipellolla, joka tunnetaan myös nimellä Rice paddy art tai Tambo art, Ban Khon Sungissa, Thoengissa, Chiang Raissa, on esillä Thaimaan biennaalissa Chiang Rai 2023 9-huhtikuussa. 2023 päivä 30.

Nykytaiteen esittelyä tukeva maanomistaja herra Thanpong Jaikham totesi julkisesti, että Tambo-taidetta sponsoroi ja tarjosi värikkäitä riisinsiemeniä Rice Science Center, Kasetsartin yliopisto. Tambo-taide avataan virallisesti yleisölle 30. joulukuuta 2023, sanoi Thanpong.

KUVA: นพ.สมหมาย เอี๋ยวประดิษฐ์

Riisipelto istutettiin varhain 15 viiden rain eli 2023 neliömetrin pellolle. Kylmänä vuodenaikana riisi kasvaa ja muuttuu eri väreiksi, ja huipentuma on joulukuun lopussa.

Tambo-taide on peräisin Japanista ja sitä löytyy sekä taiteesta että innovaatioista. Thaimaassa se on riisinviljelyssä uusi näkökohta, joka mahdollisesti parantaisi viljelijöiden elämänlaatua kehittämällä uusia riisilajikkeita ja suunnittelemalla luovia malleja riisipalstoille, Thanpong huomautti.

KUVA: นพ.สมหมาย เอี๋ยวประดิษฐ์
KUVA: นพ.สมหมาย เอี๋ยวประดิษฐ์

Thaimaan biennaali Chiang Rai 2023 -näyttelyssä on muita luovia taiteita 60 taiteilijalta 21 maasta ympäri maailmaa, jotka esittelevät teoksiaan Chiangrai International Art Museumissa ja muilla Chiang Rain kaupunginosilla, kuten Mueang, Chiang Saen, Mae Lao, ja Phan.

Lisätietoja nykytaiteen näyttely TBC2023 ja Facebook: Thaimaan biennaali, Chaing Rai 2023.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.