Thaimaan hallitus päätti kiireellisesti käsitellä tasa-arvolakia parlamentissa

Kansallinen-

Valtioneuvoston hallitus hyväksyi 19 avioliittotasa-arvolain sisällyttämisen kiireellisenä asiana hallituksen 2023 pitämän kansanedustajakokouksen asialistalle.

Samana päivänä klo 5 avioliittolaki esitettiin valtuustolle. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan laskua odotettiin kuitenkin harkittavan kyselyketjun päätyttyä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin paljasti julkisesti, että avioliittolaki sallisi samaa sukupuolta olevien ihmisten mennä naimisiin siviili- ja kauppalain mukaisesti yhtäläisin oikeuksin, velvollisuuksin ja perheaseman.

Srettha ensin onnitteli ja väitti, että Thaimaan hallitus tukee muita asiaankuuluvia lakeja tasa-arvoisten oikeuksien ja vapauksien takaamiseksi kaikille thaimaalaisen yhteiskunnan kaikissa sukupuolissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.