Soi Buakhao Pattayassa suunnittelee edelleen yksisuuntaisen liikenteen testaamista, mutta vasta 2024

Pattaya, Thaimaa-

Ei kauan sitten, The Pattaya News raportoi, että Pattaya Cityn johtajat oli ilmoittanut suunnitelmasta muuttaa suositun Soi Buakhaon liikenne vain yksisuuntaiseksi. Tämä aiheutti monenlaisia ​​vastauksia ja mielipiteitä, mutta suurin osa lukijoistamme epätieteellisessä kyselyssä oli samaa mieltä muutoksesta.

Sitten meni useita viikkoja hiljaisuutta ja sesonkiaikaa ja kiireisiä joulu- ja uudenvuodenviikkoja, jotka lähestyivät nopeasti ilman päivityksiä. Meiltä on jatkuvasti kysytty The Pattaya Newsissa, tapahtuuko tämä muutos vielä.

Pattaya Cityn virkamiesten mukaan, jotka lopulta julkaisivat päivityksen viime päivinä, kyllä. Se tapahtuu kuitenkin vasta "joskus" vuoden 2024 alkupuolella. Tämä antaa kiireisen uudenvuoden kauden asettua ja ohittaa ensin.

Lisäksi yksisuuntainen muutos on aluksi joka tapauksessa kokeilu vain Soi Dianan ja Soi Honeyn alueella, ei koko tietä. Jos tämä kokeilu onnistuu, sitä laajennetaan. Pattayan kaupungin johtajat eivät julkistaneet tarkkoja yksityiskohtia.

Pidämme sinut edelleen ajan tasalla täällä The Pattaya Newsissa, pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja tai tilaa uutiskirjeemme alla saadaksesi päivittäisiä, säännöllisiä uutisia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/