Moottoripyörän törmäys loukkaantui kolme ihmistä Sattahipissa

Sattahip -

Kolme henkilöä loukkaantui moottoripyörän törmäyksessä Sukhumvit Roadilla Sattahipissa, Chonburissa, jossa oli osallisena thaimaalainen kuljettaja ja kaksi burmalaista siirtolaista.

Poliisin raporttien mukaan onnettomuus tapahtui Nong Chap Taon risteyksessä Sattahipiin päin tulevalla kaistalla aikaisin maanantaiaamuna 18. joulukuuta. Honda Dream -moottoripyörä, jota ohjasi 38-vuotias Thaimaan kansalainen Paopong Thapklad, törmäsi moottoripyörään, jossa oli kaksi Burman kansalaista, herra Nyo Aw ja herra Aung Thui.

Törmäys aiheutti merkittäviä vaurioita herra Paopongin moottoripyörän etuosaan ja aiheutti vammoja kaikille kolmelle henkilölle. Paopong sai vakavia vammoja, ja hänet kuljetettiin kiireellisesti Somdech Phra Nangchao Sirikit -sairaalaan. Nyo Aw ja Aung Thui vietiin Wat Yansangwararam Woramahawihan -sairaalaan sairaanhoitoon vähäisten vammojen vuoksi.

Alustavien raporttien mukaan burmalaiset uhrit ajoivat moottoripyörällään, kun Paopong katkaisi heidät risteyksestä.

Sattahipin poliisi vastasi paikalle ja dokumentoi tapahtuman yksityiskohdat. Todistajien lausunnot kerättiin ja CCTV-materiaalia alueelta tarkistetaan tutkinnan helpottamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.