Ultimate Christmas Party on valtava menestys, ilmoittaa Thaimaan elokuvamarkkinan saapuvan Pattayaan vuonna 2024

Pattaya, Thaimaa-

Glitz ja glamouri Launch Gala Dinner Party tulevalle THAILAND FILM MARKETille (20.-22 Pattayassa) järjestettiin lauantaina 2024 Grand Palazzo -hotellissa Pohjois-Pattayalla.

Video tapahtumasta löytyy täältä YouTubesta.

Täysin täynnä juhlasali, jossa oli monia tärkeitä ja kuuluisia ihmisiä, erityisesti Thaimaan elokuvateollisuudesta, nauttivat loistavasta viihteestä ja sponsoroivan ETHNIQ JEWELRY COMPANY:n järjestämästä muotinäytöstä ja Belgiasta 16 muusikkoyhtye, johon kuului Bangkokin sinfoniaorkesterin jousiyhtye. "Las Vegasin tunnelma".

Pattayan pormestari Poramet Ngampichet piti tervetuliaispuheen, ja Thaimaan valtakunnalliset tiedotusvälineet osallistuivat lehdistötilaisuuteen suurella joukolla sekä paikalliset Pattayan lehdistöt, mukaan lukien The Pattaya News.

Tiedämme, että monet teistä haluavat nähdä uskomattomia kuvia tapahtumasta, mutta kerrotaan ensin Thaimaan elokuvamarkkinoista.

Tietoja THAIMAAN elokuvamarkkinoista

THAILAND FILM MARKET on portti idän ja lännen elokuvamarkkinoiden välillä. Paikka tehdä elokuvahankintoja, verkostoitua länsimaisten ja aasialaisten elokuva-alan ihmisten kanssa ja solmia arvokkaita kontakteja Aasian kasvaville elokuvamarkkinoille.

THAILAND FILM MARKET EI OLE elokuvafestivaali vaan bisnespaikka, joten tapahtuma on suljettu suurelta yleisöltä. Mukana on elokuva-alan ammattilaisia ​​kaikkialta maailmasta. Niihin kuuluvat hankinta- ja kehitysjohtajat, agentit, asianajajat, ohjaajat, jakelijat, festivaalien johtajat, rahoittajat, elokuvakomissaarit, tuottajat, käsikirjoittajat, maailman lehdistö ja kaikki elokuvateollisuudelle palveluja tarjoavat.

Torstaista 20. kesäkuuta lauantaihin 22. kesäkuuta 2024 Pattaya Beach, Thaimaan johtava turistikohde, isännöi ensimmäistä kertaa tämän eloisan elokuvamarkkinan, koska THAILAND FILM MARKETIN osallistujat voivat nauttia kuuluisasta thaimaalaisesta vieraanvaraisuudesta. maailmanluokan hotelleja, ravintoloita, viihdettä, urheilutoimintaa (mukaan lukien 20 golfkenttää) ja ostosmahdollisuuksia.

THAILAND FILM MARKET -tapahtuman aikana osallistujille on tarjolla verkostoitumismahdollisuuksia, konferensseja, symposiumeja, työpajoja ja paneelikeskusteluja. Lisäksi järjestetään unohtumaton unohtumaton punainen matto ja black tie -bileet.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: ThaimaaFilmMarket.com

Nauti kuvista!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/