Barrel House Pattaya isännöi sinkkujen iltaa seurustelemaan ja kipinöimään romantiikkaa

Pattaya, Thaimaa-

Eloisassa Pattayan kaupungissa, joka tunnetaan upeista rannoistaan ​​ja vilkkaasta yöelämästään, The Barrel House Pattaya ottaa johtoaseman luomassa uutta sosiaalisten tapahtumien aaltoa, joka on suunnattu kaupungin yhdelle väestölle. Torstaina 28. joulukuuta tapahtumapaikka avaa ovensa eksklusiiviselle Singles Night -tapahtumalle, joka tarjoaa yksilöille mahdollisuuden tavata ja seurustella hienostuneessa ja nautinnollisessa ympäristössä.


Klo 8 alkava tapahtuma lupaa tarjota ainutlaatuisen sekoituksen musiikkia, viihdettä ja sosiaalista vuorovaikutusta. DJ Wesley Hypesin on vahvistettu tarjoavan illan musiikillisen taustan sekoituksella ajankohtaisia ​​hittejä ja ajattomia grooveja, kun taas tunnettu Gaz Collins isännöi iltaa, joka varmistaa vieraiden viihteen ja sitoutumisen.

The Barrel House Pattaya erottuu joukosta tarjoamalla tämän tapahtuman ilman sisäänpääsymaksua ja lähettää avoimen kutsun sinkkuja kaikilta elämänaloilta liittymään hauskanpitoon. Tavoitteena on luoda ilmapiiri, jossa ihmiset voivat rentoutua, saada uusia ystäviä ja ehkä löytää sen erityisen ihmisen tanssiessaan läpi yön.

"Ymmärrämme, että voi olla haastavaa tavata uusia ihmisiä luonnollisessa ja mukavassa ympäristössä", sanoi tapahtuman järjestäjä. "Singles Night on suunniteltu vähentämään painetta. Tämä on ilta vieraillemme pitää hauskaa ja tarttua mahdollisuuteen tavata ottelunsa."

Varauksia on kannustettu, koska tapahtumapaikka odottaa suurta osallistujamäärää yhdeksi Pattayan sosiaalisen kalenterin jännittävimmistä ja ainutlaatuisimmista iloista.

Lisätietoja tai paikan varata tapahtumasta kiinnostuneet voivat soittaa The Barrel House Pattayaan numeroon +66 97 932 9659 tai vieraile heidän verkkosivuillaan täällä.

**Tietoja The Barrel House Pattayasta:**

Pattayan sydämessä sijaitseva The Barrel House on ensiluokkainen paikka, joka tunnetaan erinomaisesta ruokailukokemuksestaan, vilkkaasta tunnelmastaan ​​ja poikkeuksellisesta palvelustaan. The Barrel House Pattaya on sitoutunut luomaan mieleenpainuvia tapahtumia ja tarjoamaan kutsuvan tilan kaikille, joten siitä on nopeasti tulossa pakollinen vierailukohde niin paikallisille kuin turisteillekin.

**Yhteystiedot:**

Barrel House Pattaya
[333/38-40, MOO 12 Thappraya Soi 10, Nongprue, Banglamung, Pattaya 20150]
Puhelin: + 66 97 932 9659
Verkkosivu: https://thebarrelhouse.co.th


Sponsoroitu sisältö.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/