Care Kids Pattayalla saa erityisen jouluyllätyksen useiden paikallisten ryhmien avulla

Pattaya, Thaimaa-

Lauantaina 16. joulukuuta 2023 Trattoria Pizzeria Toscanossa Pattaya Beachilla järjestettiin hyvin erikoinen tapahtuma, jossa kymmenet Take Care Kids -säätiön lapset, joista monet ovat orpoja, pääsivät tapaamaan joulupukkia, hankkimaan joululahjoja, nauttimaan herkullisesta ruuasta. ateria ja pelaa hauskoja bilepelejä!

Jos haluat nähdä videon tapahtumasta, napsauta tai napauta tätä, niin pääset YouTubeen.

Tapahtuman kokosi Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya VFW Post 9876:n, Rotary Club Pattaya Marinan, Royal British Legion Thailandin tuella ja sponsoroinnilla, ja mukana Pattaya News -tiimi. Osallistujia oli yli 110 ja tapahtuma oli valtava menestys! Tapahtuma ei olisi ollut mahdollinen ilman herra Claude (Skip) Stornon kovaa työtä ja organisointia!

Tapahtumassa oli kuitenkin kyse Take Care Kids -säätiön lapsista, ja tiedämme, että useimmat teistä haluavat nähdä kuvia ja iloa heidän kasvoistaan ​​ja hauskoja hetkiä, joita he viettivät, joten nauti kuvista! Kuvien alaosassa annamme kiinnostuneille lisätietoja kustakin organisaatiosta.

Jos haluat tietää lisää Sgt. Thomas Oliver Ahlberg Memorial American Legion Post TH02 Pattaya, osallistu kokoukseen, ota yhteyttä tai tiedustele Jos olet oikeutettu jäsenyyteen, vieraile heidän Facebookissa TÄSTÄ. He myös sinulla on aktiivinen Facebook-ryhmä täällä.

Etkö harrasta sosiaalista mediaa, mutta haluat tavoittaa heidät? Ei ongelmaa. Voit soittaa heille 0823603397 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@pattayapostth02.org

If haluat lisätietoja VFW Post 9876:sta, napsauta tai napauta tätä.

Saat lisätietoja Rotary Club Pattaya Marinasta napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Saat lisätietoja Royal British Legion Thailandista napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Ja lopuksi, mikä tärkeintä, saat lisätietoja Take Care Kids Thailandin hienosta työstä napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/