Pattaya isännöi WGP#1 Waterjet World Cupin ja sarjan 2023 jännittäviä päätöksiä

Pattaya -

Pattayan Jomtien Beachillä tapahtui "WGP#1 Waterjet World Cup and WGP#1 Waterjet World Series 2023" energinen huipentuma 17. joulukuuta.

Päätösseremonian kunniaksi osallistuivat näkyvät henkilöt, kuten Suwat Liptapanlop, Thaimaan entinen varapääministeri ja Kritsana Bunsawat, Pattayan kaupungin apulaispormestari, sekä thaimaalaisten ja kansainvälisten vesiskootterijärjestöjen edustajia.

Tämä maailmanlaajuinen turnaus, joka järjestettiin 13.-17. joulukuuta, houkutteli huippu-urheilijoita ja -joukkueita 55 maasta. Puolan, Ranskan ja Yhdysvaltojen isännöidessä aiempia kierroksia Pattaya toimi suurena finaalina, esitellen mestaruustason areenaansa ja vahvistaen mainettaan johtavana urheilukaupunkina.

Yhteistyö Thai Jet Sports Boating Associationin, International Jet Sports Boating Associationin (IJSBA) ja kumppaniorganisaatioiden välillä varmisti mahtavan menestyksen. Jännittävien kilpailujen lisäksi tapahtuma toimi tehokkaana välineenä matkailun edistämisessä ja myönteisten taloudellisten vaikutusten luomisessa Pattayalle, Chonburille ja Thaimaalle yleisesti.

Lisäksi vesiskootterien maailmancup ylitti urheilun ja vakiinnutti itsensä erinomaisena esimerkkinä "pehmeän voiman" valjastamisesta Thaimaan globaalin kuvan parantamiseksi. Pattayan eloisa ilmapiiri yhdistettynä sen maailmanluokan urheilumahdollisuuksiin vahvisti sen asemaa haluttuina suurten kansainvälisten tapahtumien isännöintikohteena.




-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.