Pattayan ravintolatyöntekijä löysi laukusta 100,000 XNUMX bahtia ulkomaan valuutoissa ja luovuttaa sen poliisille oikeiden omistajien löytämiseksi

Pattaya -

Sydäntä lämmittävänä rehellisyyden osoituksena Pattayan Nakluassa sijaitsevan Moom Aroi -ravintolan työntekijä antoi poliisille pussin, joka oli täynnä yli 100,000 XNUMX bahtia ulkomaanvaluutassa, toivoen saavansa sen takaisin laillisten omistajien kanssa.

Tarjoilija Sonya Khayandee löysi 14. joulukuuta tuolin alta valkoisen pussin, jossa oli 9,275 105 dirhamia Yhdistyneistä arabiemiirikunnista ja 100,000 Yhdysvaltain dollaria, yhteensä noin XNUMX XNUMX Thaimaan bahtia. Burman kansalainen työntekijä ilmoitti välittömästi ravintolapäällikölle, jonka nimi oli vain herra Aod.

Tarkastellessaan CCTV-materiaalia herra Aod tunnisti todennäköisiksi omistajiksi neljän turistin, kahdesta naisesta ja kahdesta miehestä koostuvan ryhmän, jotka vaikuttivat olevan Lähi-idän alkuperää. Kuvamateriaali osoitti, että ryhmä poistui Moom Aroi -ravintolasta aterioidensa päätyttyä, ja havaittiin, että yksi heistä oli vahingossa pudonnut kassin huomaamatta. Päivän odottamisesta huolimatta kukaan ei ollut ilmoittautunut vaatimaan kadonneita varoja.

Sonya ja Aod päättivät yhdistää rahat oikeutettujen omistajiensa kanssa, ja he menivät ilmoittamaan tapauksesta Banglamungin poliisiasemalle 15. joulukuuta. He luovuttivat talteen saadut rahat poliisille säilytettäväksi ja avuksi omistajien löytämisessä.

Poliisi tunnusti henkilökunnan rehellisyyden ja otti kadonneet varat väliaikaiseen säilytykseen. He vakuuttivat ravintolatiimille, että he tutkivat huolellisesti CCTV-materiaalin tunnistaakseen ja paikantaakseen lailliset omistajat. Lisäksi he julkaisevat julkisen ilmoituksen, jossa kuvataan takaisin saadut varat palautusprosessin nopeuttamiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.