Massiivinen huumetakavariko: 1.1 miljoonaa amfetamiinipilleriä takavarikoitu Chiang Raissa

Chiang Rai-

17. joulukuuta 2023 Thaimaan huumausainetorjuntaviranomaiset saivat ilmoituksen huumeiden salakuljetuksesta Thaimaan rajalla Mae Aissa, Chiang Raissa. Amfetamiinia takavarikoitiin yli 1.1 miljoonaa pilleriä.

Poliisin raportin mukaan väitetty huumeiden salakuljettaja, joka oli julkisesti tunnistettu Jajae Jasuksi, 24, kuljetti laittomia aineita Thaimaan rajalta Mueang Chiang Raissa sijaitsevaan taloon. Poliisit jäljittivät epäillyn saatuaan ilmoituksen nimettömältä lähteeltä.

Epäilty Jajae sai kuitenkin hälytyksen tuntemattomasta lähteestä, ja hän oli paennut ennen poliisin saapumista. Poliisi takavarikoi yli 1.1 miljoonaa amfetamiinipilleriä, jotka oli säilytetty talossa säkeissä.
Aluksi huumetorjuntaviranomaiset takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden ja lupasivat saattaa asianosaiset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.mukaan lukien Jajaen jäljittäminen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.