Songkhlan seudun pormestari murhattu, poliisitutkinta ammattilainen murhatapauksessa

Songkhla -

Huai Plingin poliisit saivat 9. joulukuuta 00 klo 14 murhailmoituksen, joka koski Adul Khania, 2023-vuotiasta Tha Muangin kaupunginjohtajaa Thephassa, Songkhlassa.

Huai Plingin poliisit ja asiaankuuluvat poliisit suorittivat kenttätarkastuksen klo 10 aamulla 00. joulukuuta, koska alue ilmoitettiin vaaralliseksi vyöhykkeeksi Etelä-Thaimaassa, ja kuulustelivat tunnistamatonta todistajaa.

Tapahtuman aikana pormestari oli alakerrassa, kun tuntematon epäilty väitti ampuneen 7-8 luotia pormestaria kohti ennen pakenemista, kertoi tuntematon todistaja. poliisille.

Aluksi poliisi arveli, että tapaus koski paikallispolitiikkaa ja rakennusyrityksiä. Lisäksi kerrotaan, että uhrille annettiin laillinen tappouhkaus aiemmin, kun tuntemattomat epäillyt sytyttivät neljä pormestarin ajoneuvoa 15. lokakuuta 2022.

Tämän seurauksena poliisit tutkivat paikallista CCTV-materiaalia ja keräsivät todisteita rikospaikalta jäljittääkseen tapaukseen osallisina olevat epäillyt. Poliisin mukaan epäilty oli ammattimainen salamurhaaja, koska rikospaikalla ei ollut jäljellä luoteja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.