Thaimaan meteorologian laitos ennustaa viileää säätä pohjoisessa ja koillisosassa, kohtalaista ilmansaastetta keskialueilla

Kansallinen-

Thaimaan meteorologian laitos ennusti 15. joulukuuta 2023 sääolosuhteet seuraavalle 24 tunnille.

Koillis-Thaimaalla ja Etelä-Kiinan merellä on korkea ilmanpaine tai viileä ilmamassa. Tämä kuvio johtaa sumun muodostumiseen Thaimaan yläosassa aamulla. Pohjoisella ja koillisella sää jatkuu viileänä aamulla.

Yläthaimaalaisia ​​kehotetaan pitämään huolta terveydestään jatkuvasti muuttuvien sääolosuhteiden vuoksi ja olemaan varovaisia ​​matkustettaessa sumuisten alueiden läpi.

Mitä tulee koilliseen monsuuniin, se kattaa Thaimaanlahden ja eteläisen alueen, mikä johtaa rankkasadeeseen joillakin eteläisen alaosan alueilla. Tuulen aallot Thaimaanlahden alaosassa ovat noin 2 metriä korkeat, kun taas ukkosmyrskyalueilla aallot ovat yli 2 metriä korkeat.

Ilmansaasteet tänä aikana: Pohjois-Alemmalla alueella, keskialueella, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, on havaittavissa kohtalaista pölyhiukkasten/sumun kerääntymistä alueella vallitsevien heikkojen tuulien vuoksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.