Bangkokin poliisi suorittaa etsintöjä viihdepaikoissa, tiukemmat määräykset

Bangkok -

Klo 8, 00. joulukuuta 14, Pol. Eversti Suradet Chatthai, Taopoonin poliisiaseman komentaja ja asiaankuuluvat virastot suorittivat etsintäoperaation viihdepaikoissa Tao Poon Marketissa, Bang Suessa, Bangkokissa.

Pol. Eversti Suradet paljasti julkisesti, että etsintäoperaation määräsi Thaimaan hallituksen politiikka ja Thaimaan kuninkaallinen poliisivirasto. Määräyksissä oli ehdottomasti estettävä ja tukahdutettava ampuma-aseiden kantamiseen ja laittomien aineiden myyntiin liittyvät rikkomukset.

Lisäksi Pol. Eversti Suradet korosti, että vierailijoiden tulee kantaa mukana alkuperäisiä henkilökorttejaan viihdepaikoilla. Poliisit voivat pyytää henkilöllisyyden vahvistamista sovelluksilla, kuten Thai ID ja DLT QR -lisenssi.

Jokainen vierailija on etsittävä laittomien ampuma-aseiden varalta ja viihdepalveluntarjoajia on kielletty myymästä alkoholijuomia määrättyjen aikojen ulkopuolella ja sallimasta sähkösavukkeita, Pol huomautti. Eversti Suradet.

Lisäksi alle 20-vuotiaat alaikäiset eivät saa päästä tiloihin millään ehdolla ja viihdepaikat on suljettava klo 4, Pol totesi. Eversti Suradet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.