Demokraattien kansanedustaja ilmaisi huolensa Thaksin Shinawatran lääkehoidosta vangitsemiskiistan keskellä

Kansallinen-

Klo 11, 00. joulukuuta 14, demokraattien kansanedustaja Chaichana Dejdecho paljasti julkisesti johtopäätöksensä poliisikomitean kokouksen jälkeen Thaksin Shinawatrasta, entisestä pääministeristä, joka on saanut laajaa lääketieteellistä hoitoa poliisissa. sairaalaan verrattuna vankeuteen nykyisen vankeusrangaistuksensa perusteella.

Chaichana kertoi Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille, että komitea oli kyseenalaistanut Thaimaan vankeuslaitoksen viranomaisen alaisen pidätysprosessin ennen Thaksinin siirtämistä poliisisairaalaan.

Lisäksi keskusteltiin hoidon aikana käytetystä budjetista ja siitä, miksi Thaksin siirrettiin vankilaan epävirallisella vankikuljetusajoneuvolla.

ARangaistuslaitoksen määräysten mukaan vanki on ensimmäisenä päivänä oltava karanteenissa tietyllä alueella. Määräyksistä huolimatta Thaksin siirrettiin yöllä poliisisairaalaan heti laskeutuessaan Thaimaahan samana päivänä.

Chaichana totesi, että vt. korjausjohtaja selitti, että korjauslääkärit eivät olleet lääketieteellisesti suostuneet lähettämään Thaksinia poliisisairaalaan, se oli vain epävirallinen keskustelu lääkäreiden välillä sinä iltana. mutta sen väitettiin olevan kiireellinen Thaksinin julkistamattomista terveydellisistä syistä.

Korjausosaston on lähetettävä vanki isäntäsairaalaan kansanterveysministeriön lainkäyttövaltaan, poliisisairaala on Thaimaan kuninkaallisen poliisin lainkäyttövallan alainen, Chaichana sanoi.

Korjausviranomaiset eivät voineet kertoa syytä, miksi Thaksinin ei tarvinnut ajaa päätään ja hänellä oli etuoikeus saada lääkärinhoitoa poliisisairaalan 14. kerroksessa, kun taas muut sairaat vangit eivät voineet saada samaa hoitoa, huomautti Chaichana.

Uuden vuoden jälkeen Chaichana ja hänen tiiminsä suorittaisivat tutkimuksen selvittääkseen, onko Thaksin saanut lääkärinhoitoa poliisisairaalassa vai ei. Thaimaalainen yhteiskunta ei voi edistyä, jos siellä on eriarvoisuutta ja kaksoisstandardeja, Chaichana sanoi.

Thaimaalainen yhteiskunta kyseli myös Thaimaan pääministeriä Srettha Thavisinia vankeusministeriön uusista ehdotetuista säännöksistä, jotka koskevat vankien erottelua. Erityisesti jos vanki ei ole vaarassa, hänet voitaisiin majoittaa muihin paikkoihin, kuten yksityisiin asuntoihin ja muihin paikkoihin. Mainitun vangin on ensin suoritettava 1/3 saamastaan ​​tuomiosta, Chaichana sanoi.

Thaimaan viranomaiset ovat kiistäneet, että kotona vankeusrangaistuksia suorittavia matalan riskin vankeja koskevat ehdotetut määräykset on suunniteltu Thaksinin mielessä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.